top of page

RAAK Appels

Na een jarenlang engagement in de chiro, kwam de vraag van KWB om de vrijgemaakte tijd opnieuw invulling te geven. Maar verbouwingen, baby's en de leeftijdskloof met het huidige bestuur hielden ons tegen.  Aangezien er in Appels weinig of geen aanbod is voor onze generatie begon het toch te kriebelen.  De ondersteuning van KWB Appels en KWB Oost-Vlaanderen gaven de doorslag en eind 2009 kwamen we een eerste keer samen om  op 1 januari 2010 van start te gaan met de werking.

 

In het begin was het een beetje aftasten en dus kwamen we met een hele waaier aan activiteiten op de proppen.  Een wandeling in het verdronken land van Saeftinghe, gluren in culturen, bier proeven, kookcursussen,... stonden al op het programma.  Onze jaarlijks weerkerende activiteiten:  vikingkubbtornooi en Appelstap zijn ondertussen al klassiekers. In 2013 organiseerden we de eerste editie van ons gezinsfestival 'Koekenaap' , een groot feest met optredens en randanimatie voor kindjes vanaf 3 jaar en hun ouders.

 

We willen vooral beweging maken in Appels en omstreken, de mensen buiten krijgen en hen hen laten deelnemen.  Daar is het uiteindelijk allemaal om te doen.

Contact & info

BE22 7370 4236 0347

Lid worden

Aan al onze activiteiten mag je deelnemen als niet-lid. Toch heeft het lidmaatschap enkele voordelen in petto.

 

Het lidmaatschap bedraagt € 35 per jaar.  Daarmee is het volledige gezin lid.  Nog niet helemaal overtuigd? Proef 3 maand gratis van het lidmaatschap en geniet de ledenkorting bij onze activiteiten. Als lid kan je genieten van een aantal voordelen:

 

  • * Korting bij onze eigen activiteiten 

  • * Ledenblad 'RAAK' 

  • * Mogelijkheid tot samen-aankoop van isolatiemateriaal of     babyproducten 

  • * Bonnenboekje met kortingen voor pretparken, winkels,        tijdschriften, vakantieverblijven,...

  •  

Ben je zeker van je stuk en wil je lid worden? Geef een seintje aan iemand van het bestuur of contacteer ons en wij regelen alles om jouw lidmaatschap in orde te brengen.

bottom of page